Adverteren

Waarom de huid reinigen?


Drogist 05 Mar 2021
Waarom de huid reinigen?

We hebben allemaal een huidtype en we moeten allemaal onze huid verzorgen. Als we onze huid niet verzorgen zal deze sneller uit balans raken en zal je last krijgen van huidproblemen. Het is belangrijk dat we onze huid goed verzorgen met de juiste producten. We moeten onze huidverzorging altijd beginnen met een reiniging. Het reinigen van de huid is heel belangrijk. Door de huid te reinigen zal je de huid goed schoon kunnen houden. Je zorgt ervoor dat alle viezigheid van de huid verwijderd wordt en dat bacteriën geen kans krijgen om ontstekingen of andere onzuiverheden te veroorzaken. Door de huid goed schoon te houden zal je er dus voor zorgen dat deze mooi egaal blijft en de natuurlijke glans van de huid behouden wordt. Reinigen moet elke ochtend en elke avond. 

Kies de juiste reiniging

Welke reiniging je moet gebruiken voor jouw huid is afhankelijk van jouw huidtype. Je moet dus eerst goed kijken welk huidtype je hebt voordat je met een reiniging kunt beginnen. Er zijn maar liefst 7 verschillende huidtypes. Je hebt de normale huid, droge huid, vochtarme huid, vette huid, gevoelige huid, de gemengde huid en rijpe huid. Op basis van jouw huidtype kun je de juiste reiniging aanschaffen. Kies bij een vochtarme of droge huid voor een reiniging op oliebasis of voor een andere hydraterende reiniging. Bij een vette huid kun je kiezen voor een gel- of foamreiniger. Zorg er wel voor dat de reiniging de huid niet uitdroogt. De huid moet altijd gehydrateerd worden. 

Vul jouw huidverzorging aan

Niet alleen is het belangrijk om de huid te reinigen. Heb je de huid gereinigd? Dan wordt het tijd om de huid verder te verzorgen. Doe dit minimaal met een serum en met een dagcrème. Een serum is een dun product dat direct door de huid opgenomen wordt. Dat komt omdat het serum enkel uit pure werkstoffen bestaat. Een serum is dan ook een zeer effectief product. Na het aanbrengen van het serum heb je een goed werkende crème nodig die ook voor comfort zorgt. De huid voelt dan zacht en verzorgd aan. Je kunt jouw huidverzorging ook aanvullen met een wekelijks masker of met een wekelijkse dieptereiniging. 

Een excursie boeken op vakantie
Vakantie 28 Jul 2021

Een excursie boeken op vakantie

Online op korting jagen
Korting 06 Mar 2021

Online op korting jagen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen